Segélyhívások

107

105

104

 

112

MI A TEENDŐ SÚLYOS IPARI BALESET ESETÉN?

Jelenlegi hely

Címlap » Naptár

Activities calendar

15 december 2014

Ősi Község megközelítése

 

 

Kattintson a képre, hogy nagyban is megtekinthesse!

A MI újságunk szerkesztősége

ŐSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA

Kiadja: Ősi Község Önkormányzata - 8161, Ősi, Kossuth L. u 40. 06/ 88-496-192

ISSN szám: 2061-7593

Felelős szerkesztő: Andrásiné Marton Mónika

Szerkesztő Bizottság: Andrási Attiláné, Homoki Ferencné, Winterné Holler Mónika

Közzétételi lista

I. SZERVEZETI, SZEMÉLYZETI ADATOK

Rendeletek

A Nemzeti Jogszabálytár Önkormányzati Rendelettáráról

 

A Nemzeti Jogszabálytárról szóló 338/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet 4. §-a alapján a Nemzeti Jogszabálytár internetes felületén közzé kell tenni a még hatályba nem lépett önkormányzati rendeletek 2013. június 30. után kihirdetett szövegét. Egységes szerkezetű szöveggel közzé kell tenni, továbbá valamennyi, 2013. június 30. után kihirdetett, és a lekérdezés napján hatályos rendeletet.

Ősi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 30. napját követően megalkotott rendeletei a fentiek szerint a Nemzeti Jogszabálytár Önkormányzati Rendelettárából lekérdezhetők az alábbi helyen:

 

Önkormányzati rendeletek

 

Hasznos linkek

Magyar Államkincstár: www.allamkincstar.gov.hu

Adóhatóság: www.nav.gov.hu

Álláskereső portál: www.careerjet.hu

Bevándorlási Hivatal: www.bmbah.hu

Egészségbiztosítás: www.oep.hu

Hivatalos közlönyök online elérhetősége: www.kozlonykiado.hu

Jegyző és közigazgatás: www.jegyzo.hu

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

Megtisztelő számomra, hogy elsőként üdvözölhetem Önt Ősi község megújult honlapján! 

Köszöntöm a településünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket!

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit is, akiknek - reményeink szerint - segítséget nyújt majd a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételekkel.

A weblap megújításával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük községünk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Ősi internetes oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek, az Ősi iránt érdeklődő és a visszatérő látogatóinknak is szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni községünk életéről. Szándékunk szerint - aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat, mindazon értékeket, amelyekre mi, ősiek oly büszkék vagyunk.

Az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek, ezért ajánlom Önöknek, látogassanak el hozzánk, és személyesen is győződjenek meg erről!

Ősi sokrétű és gazdag hagyományai hozzátartoznak életünkhöz, erősítik bennünk szűkebb közösségünk szeretetét, tiszteletét. Épített környezetünk emlékei, a településünk látnivalói, programjaink és rendezvényeink híven tükrözik értékeink megbecsülését. Nyitott, kezdeményező, pezsgő közösségi, társadalmi élet jellemző ránk. Az itt élők büszkék arra, hogy nálunk még fellelhetők azok a régi alapértékek, melyek az elmúlt századok során biztos alapot jelentettek Ősi fennmaradásához és fejlődéséhez. Napjainkban ezekhez visszatérve merítünk erőt a megújuláshoz, az előttünk álló feladatok megoldásához.

 

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését településünk iránt! Kívánom, hogy utcáinkon barangolva személyesen is tapasztalják meg Ősi vendégszeretetét, bensőséges, családias hangulatát!


Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Ősi térképe

2024. június 16. Jusztin napja van

e-Papír

Naptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
December 2014